Úvod » BALSAMICO NA STROUHÁNÍ » PARPACCIO – Balsamico POMERANČ SKOŘICE
PARPACCIO – BALSAMICO POMERANČ A SKOŘICE
PARPACCIO Mengazzoli je úplně novým prvkem v italské kuchyni.
Jedná se vlastně o Balsamico v pevném skupenství – bločku – který můžete jednoduše nastrouhat, nakrájet na tenoučké průhledné plátky, vykrájet nejrůznější tvary, můžete jej vysušit až do křupava či dokonce vysušit na prach.
Ideální pro předkrmy jako jsou jednohubky, ústřice, saláty, foie gras, čerstvý a kořeněný sýr, ovoce, také na rizota i pizzu, na dezerty a zmrzliny.
VEGAN - label
Složení: Pomerančové balzamiko (60% pomerančové štávy, jablečný ocet*, koncentrovaná hroznová šťáva*, esenciální pomerančový olej), pomerančová kůra, skořice, přírodní zahušťovadlo: agar agar (*Obsahuje sulfáty)
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 1056 kJ / 252 kcal
Tuky / z toho nasycené tuky: 0g / 0g
Sacharidy / z toho cukry: 60g / 45g
Bílkoviny: 0,05g
Sůl: 0,05
160 g
Skladujte v suchu. Po otevření uložte v chladničce v uzavřeném obalu.
Výrobek podléhá přirozenému úbytku hmotnosti.
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu
Výrobce: Acetificio Mengazzolli snc Italy